Plot můžete stavět klidně v zimě

Stěhujete se na zimu do vašeho nového domu, ale stavbu plotu odkládáte na jaro? Není důvod, oplocení lze bez větších obtíží stavět i v zimě, stačí, když není půda příliš promrzlá, technika si s ní poradí. Samozřejmě to nejde s každým, pokud jste si vybrali živý plot, budete muset počkat s jeho výsadbou na příznivější podnebí. V podstatě ale jakýkoli jiný typ plotu lze postavit klidně v listopadu či prosinci.

Jaký typ plotu si vybrat

Záleží především na vašich požadavcích, ovšem pokud sháníte plot, který vám poskytne soukromí a pocit bezpečí, potom se obraťte na firmu Kulkabex, s.r.o., která se vám postará o stylový a hlavně praktický betonový plot. Betonové ploty jsou sestaveny ze sloupků a plotových dílců. Jejich životnost je velmi dlouhá díky tomu, že se skládají z vysoce kvalitního českého betonu stálého složení, který se postará také o to, že plot nevyžaduje žádnou údržbu.

Přesto se nemusíte obávat vzhledu betonového plotu, vyrábí se v několika různých designových provedeních a barevných variantách. Máte na výběr také několik dekorů a rovněž tvar zakončení plotu je zcela na vás. Nejste si jisti, kterou variantu zvolit? Nedovedete si představit, jak bude betonový plot vypadat kolem vašeho domu? Vyzkoušejte on-line konfigurátor, kde zadáte parametry oplocení a aplikace vám ukáže vizualizaci vámi vybraného plotu kolem vzorového domu. Můžete tak vyzkoušet hned několik variant a vybrat si tu, která vás osloví nejvíc.

Firma Kulkabex, s.r.o. nabízí také vzorkovou prodejnu, kde si můžete betonové ploty prohlédnout na vlastní oči a vybrat si ten nejvhodnější typ. Jste-li jako většina majitelů domů, kteří nemají dostatek času na instalaci plotu, nechte si jej postavit. Montáž betonového plotu není tak složitá, ale vyžaduje čas a svaly. Pokud jste se rozhodli pro betonový plot od Kulkabex, s.r.o., nechte si jej i odborně namontovat.